U bent hier: Home › Aanmelden › Nieuwe leden VOLWASSENEN

Nieuwe leden VOLWASSENEN

Aanmelden als lid, wijzigen persoonlijke gegevens en opzeggingen voor TC ABN AMRO

 

TC ABN AMRO is een tennisvereniging die valt onder de Personeelsvereniging van ABN AMRO Bank. Daar waar voorheen alleen werknemers van de bank lid konden worden, staat lidmaatschap nu ook open voor volwassenen die niet bij de bank werkzaam zijn. Binnen TC ABN AMRO maken wij gebruik van het ledenadministratiesysteem van de Personeelsvereniging van ABN AMRO.

De aanmeldprocedure voor jeugd vermeld staat onder het kopje 'Aanmelden' -> 'Nieuwe leden JEUGD'

Lid worden van TC ABN AMRO:

 

U bent van harte welkom als nieuw lid van TC ABN AMRO. Indien u zich wilt inschrijven dan verzoeken wij u de volgende stappen te doorlopen op de site van de personeelsvereniging. Graag ook per mail aan de ledenadministratie. Aanmelden geschiedt dus in 2 stappen: A en B


Aanmelden:      

A: Ga naar www.pvabnamro.nl

  1. Klik rechtsboven op ‘Word lid’
  2. Vul je gegevens in *
  3. Selecteer Tennisclub of Tennisclub-buitenlid **
  4. Selecteer het soort lid ***
  5. Verstuur het formulier

B: LET OP: Vervolgens mailt u (o.v.v. naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer) een pasfoto voor op uw KNLTB pasje naar de ledenadministratie: aatc.ledenadmi@gmail.com.

In deze mail verzoeken wij u tevens de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat is uw speelsterkte?
  • Vindt u het leuk om naar eigen intensiteit de club te ondersteunen met wat hand- en spandiensten?
  • Kent u al mensen binnen de club, zo ja wie?
  • Bent u van plan tennis lessen te gaan volgen? Zo ja, stelt u het op prijs als onze tennisschool contact met u opneemt?

Bent u geïnteresseerd in tennislessen? Zie HIER voor meer info. 

* bij werkadres kunt u n.v.t. invullen en als je geen personeelsnummer of corporateID hebt, vul dan bij beide velden 9999 in.
** : Tennisclub indien u een medewerker bent van ABNAMRO Bank N.V.. Bent u dit niet dan dient u voor Tennisclub-buitenlid te kiezen.
*** : Actief lid: werkzaam bij ABNAMRO Bank en tevens lid van de PV
Buitenlid: niet werkzaam bij ABNAMRO Bank
Gezinslid: partner van een medewerker van de ABNAMRO Bank

 

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u uw inlog gegevens van E-captain (ons administratiesysteem). Bewaar deze gegevens goed! 

 

Elk lid moet in het bezit zijn van een KNLTB pasje. Het pasje is nodig om op het ABN AMRO Sportpark te kunnen spelen en deel te nemen aan officiële toernooien. Nieuwe leden die nog geen officieel pasje hebben krijgen een tijdelijk pasje.

 

Contributie senioren

De contributie voor het seizoen 2021 bedraagt EUR € 200,-. Leden van de Personeelsvereniging ABN AMRO Amsterdam betalen EUR 150,-. Betaling van de contributie dient te geschieden door het afgeven van een incasso volmacht welke in de aanmeldprocedure kan worden afgegeven.


KNLTB-lidmaatschap

De Tennisclub verschaft lidmaatschap van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond), waardoor aan officiële toernooien en de competitie kan worden deelgenomen.

 

Opzeggen

Lidmaatschappen worden stilzwijgend jaarlijks verlengd. Opzeggingen voor 30 november ontvangen, zijn van kracht voor het nieuwe seizoen.  De afmeld procedure ziet er als volgt uit:  U stuurt een email naar:   (o.v.v. uw naam, geboortedatum en KNLTB nr). 

 


Wijzigen gegevens

Indien er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie (adreswijziging oid) dan kunt u deze gegevens wijzigen via E-captain. Bewaar uw inlog gegevens dus goed!

 

 

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Tonnie Heitbrink (aatc.ledenadmi@gmail.com).

 

Terug naar bovenTerug naar boven

Zoek in site:

Jiba reclame banner:

Bestuur / Commissies
Ledenlijst
Ledenadministratie
Reglementen
Jiba afhangbord
Clubmails Overzicht
Nieuwe leden VOLWASSENEN
Nieuwe leden JEUGD
Toernooien
Najaarscompetitie 2019
Voorjaarscompetitie 2019
Club kampioenschappen
Open Toernooi 2019
Veteranentoernooi 2019

Ogenblik a.u.b. ...