U bent hier: Home › Over de club › Reglementen

Reglementen

CLUB REGELS

De tennisclub is een afdeling van de personeelsvereniging PV ABN AMRO. De statuten van de personeelsvereniging bepalen de interne organisatie van de tennisclub en zijn te vinden op http://www.pvabnamro.nl/ / over ons.

Afhangen op het Jiba digitale afhangbord kan alleen met een geldig pasje van de Tennisclub ABN AMRO Amsterdam. Op de tennisbaan zelf kun je een baan afhangen. 

  • Indien je het pasje bent vergeten dan afhangen met een tijdelijk pasje verkrijgbaar bij de bar
  • Nieuwe leden die nog geen pasje hebben ontvangen vragen bij de bar een tijdelijk pasje en overleggen de e-mail van de ledenadministratie waarin hun speelgerechtigheid wordt bevestigd.

Speeltijd voor zowel enkel als dubbelspel: 40 minuten.
Indien alle banen bespeeld worden dan hang je de baan af die het langst bespeeld wordt.

Bedrijfsuitjes:
Op (alleen) vrijdagmiddag tot 18.30 uur is het mogelijk om bedrijfsuitjes op het park te organiseren. Bedrijfsuitjes worden geïnitieerd door leden van de club en vallen onder verantwoordelijkheid van het betreffende lid. Voor bedrijfsuitjes zijn maximaal 3 banen per bedrijfsuitje/middag beschikbaar voor EUR 25,= per baan per uur. Het betreffende lid meldt/bespreekt dit met de pachter, de pachter informeert de penningmeester.

Baanhuur:
Introducés, geïntroduceerd door en onder verantwoordelijkheid van een lid van de Tennisclub, kunnen maximaal 3 maal per jaar voor EUR 12,50 per dag tennissen op ons park. Dit op basis van voldoende beschikbaarheid van banen voor leden, dit laatste te beoordelen door de pachter. Bij aankomst schrijft de introducé zich in in het introductieboek bij het afhangbord.
 

 

Free counter and web stats

Terug naar bovenTerug naar boven

Zoek in site:

Jiba reclame banner:

Bestuur / Commissies
Ledenlijst
Ledenadministratie
Reglementen
Jiba afhangbord
Clubmails Overzicht
Nieuwe leden VOLWASSENEN
Nieuwe leden JEUGD
Toernooien
Najaarscompetitie 2019
Voorjaarscompetitie 2019
Club kampioenschappen
Open Toernooi 2019
Veteranentoernooi 2019

Ogenblik a.u.b. ...