U bent hier: Home › Aanmelden › Nieuwe leden JEUGD

Nieuwe leden JEUGD

Aanmelden als JEUGDLID, wijzigen persoonlijke gegevens en opzeggingen voor TC ABN AMRO

 

TC ABN AMRO is een tennisvereniging die valt onder de Personeelsvereniging van ABN AMRO Bank. Daar waar voorheen alleen werknemers van de bank lid konden worden, staat lidmaatschap nu ook open voor volwassenen die niet bij de bank werkzaam zijn. Tevens is het sinds het seizoen 2015 mogelijk dat ook jeugd in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar lid wordt! Indien je niet binnen deze leeftijd valt, ook geen volwassene bent maar wel graag lid wil worden van onze club, kun je contact opnemen met de Ledenadministratie om te informeren naar de mogelijkheden en contributie. Hieronder vind je de procedure voor het aanmelden van een jeugdlid. Volwassenen kunnen zich aanmelden conform de procedure zoals omschreven onder het kopje ‘Aanmelden’ -> ‘Nieuw lid VOLWASSENEN’.

 

Jeugdlid worden van TC ABN AMRO:

 

Je bent van harte welkom als nieuw jeugdlid van TC ABN AMRO! Binnen de club maken wij o.a. gebruik van het ledenadministratiesysteem van de PV ABN AMRO. Om die reden is het voor het aanmelden als nieuw lid noodzakelijk om twee stappen te doorlopen: (A) op de site van de personeelsvereniging en(B) per mail aan de ledenadministratie. Aanmelden gaat dus in 2 stappen: A en B.


Aanmelden:    

A: Ga naar www.pvabnamro.nl

 1. Klik rechtsboven op ‘Word lid’
 2. Vul je gegevens in *
 3. Bij ‘Invoice’ kan je een afwijkend tenaamstelling incasso opgeven voor het incasseren van de contributie. Hier kan je bijvoorbeeld de gegevens van je ouders invullen. 
  Kies in het scroll balkje onder 'Autom. Incasso' voor JA.
 4. Selecteer Tennisclub of Tennisclub-buitenlid **
 5.  Verstuur het formulier

B: LET OP: Vervolgens mail je (o.v.v. naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer) een pasfoto voor op je KNLTB pasje naar de ledenadministratie: aatc.ledenadmi@gmail.com.
In deze mail verzoeken wij je tevens de volgende vragen te beantwoorden:

 • Wat is je speelsterkte?
 • Kent je al mensen binnen de club, zo ja wie?
 • Zouden je ouders wellicht willen meehelpen bij jeugd activiteiten op de club?
 • Ben je geïnteresseerd in tennisles of een leuk tenniskamp?

*  : bij werkadres kunt u n.v.t. invullen en als je geen personeelsnummer of corporateID hebt, vul dan bij beide velden 9999 in.
**  : Tennisclub indien u een medewerker bent van ABNAMRO Bank N.V.. Bent u dit niet dan dient u voor Tennisclub-buitenlid te kiezen.
 

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inlog gegevens van E-captain (ons administratiesysteem). Bewaar deze gegevens goed! 

 

Elk lid moet in het bezit zijn van een KNLTB pasje. Het pasje is nodig om op het ABN AMRO Sportpark te kunnen spelen en deel te nemen aan officiële toernooien. Nieuwe leden die nog geen officieel pasje hebben krijgen een tijdelijk pasje.

 

Contributie

De jeugd contributie bedraagt €50 voor het tennisseizoen dat loopt van april t/m September (lidmaatschap na 1 juli is EUR 25,-). Hierin zit €15 KNLTB kosten. De KNLTB heeft hier onder andere een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering in zitten. Betaling van de contributie dient te geschieden door het afgeven van een incasso volmacht welke in de aanmeldprocedure kan worden afgegeven. 

 

KNLTB-lidmaatschap

De Tennisclub verschaft lidmaatschap van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond), waardoor aan officiële toernooien en de competitie kan worden deelgenomen.

 

Opzeggen

Lidmaatschappen worden stilzwijgend jaarlijks verlengd. Opzeggingen voor 30 november ontvangen, zijn van kracht voor het nieuwe seizoen.  De afmeld procedure ziet er als volgt uit:  Je stuurt een email naar: (o.v.v. uw naam, geboortedatum en KNLTB nr)

 

Wijzigen gegevens

Indien er iets wijzigt in je persoonlijke situatie (adreswijziging oid) dan kunt u deze gegevens wijzigen via E-captain. Bewaar uw inlog gegevens dus goed!

 

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Tonnie Heitbrink (aatc.ledenadmi@gmail.com).

 

Terug naar bovenTerug naar boven

Zoek in site:

Jiba reclame banner:

Bestuur / Commissies
Ledenlijst
Ledenadministratie
Reglementen
Jiba afhangbord
Clubmails Overzicht
Nieuwe leden VOLWASSENEN
Nieuwe leden JEUGD
Toernooien
Najaarscompetitie 2019
Voorjaarscompetitie 2019
Club kampioenschappen
Open Toernooi 2019
Veteranentoernooi 2019

Ogenblik a.u.b. ...